Tervetuloa Suomen Urheilulääkäriyhdistyksen järjestämään Urheilijan sydän -juhlaseminaariin 20.3.2020 klo 11:00 alkaen. Tapahtuma alkaa lounaalla ja Suomen Urheilulääkäriyhdistyksen vuosikokouksella.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä Hilton Kalastajatorpalla (osoite Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki). Seminaari toimii samalla Suomen Urheilulääkäriyhdistyksen 80-vuotisjuhlaseminaarina ja järjestetään yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa.

Seminaariin ei ole osallistumismaksua, maksimiosallistujamäärä on 100 henkilöä. Koulutuksen jälkeen on juhlaillallinen Hilton Kalastajatorpalla, joka on jäsenmaksun maksaneille Suomen Urheilulääkäriyhdistys ry:n jäsenille myös maksuton. Avec-maksu iltatilaisuuteen on 50€, kuten myös muille kuin SULY ry:n jäsenille.

Ilmoittautuminen 10.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: urheilulaakariyhdistys@gmail.com

Ilmoitathan myös osallistutko myös iltatilaisuuteen, mahdollisen erityisruokavalion sekä mahdollisen avecin nimen.

Tarkemmat tiedot löytyvät tästä.

Ystävällisin terveisin
Juho Nykänen ja Suomen Urheilulääkäriyhdistys ry.